Första skoldagen

2011-01-11 19:35:24
Min Dag
Hej!

Matteprovet som det var tänkt att vi skulle ha imorgon visade sig vara flyttat samt några andra prov och prjektarbets-deadlinen. Vilket egentligen bara blir dumt för min del.
Jag var jätte förberedd och inställt på matteprov imorgon och nu ska vi ju inte ha det förrän om en hel vecka. Jag har redan gått igenom många av de gamla proven, så jag har inte så mycket mer att plugga känns det som, så jag hade velat ha det imorgon. Det försvinner ju inte bara för att det blir uppskjutet, vi måste ju ändå göra det någon gång. Dessutom hade det varit en sak mindre ur världen att behöva plugga.
Men, men, det blir som det blir och inte så mycket att göra åt den saken.

Idag var det första skoldagen efter jullovet, för övrigt. Kändes rätt okej när jag väl var där. Sov ju som sagt inte så bra i natt så jag var lite orolig över hur det skulle gå (mår inte så bra om jag inte får sova ordentligt) men det gick bra. Har nog inte vänt tillbaka dygnet riktigt ännu och jag har försökt att lägga mig innan tolv några dagar på lovet, men jag har ändå inte kunnat somna förrän vid ett-tiden. Men jag hoppas att det är på rätsidan snart!
Fast jag var trött när jag kom hem till Patrik så jag somnade en liten stund tills det var middagsdags och nu är jag mycket piggare!

Hoppas er första (eller andra) dag i skolan var bra :)
Ha en finfin tisdagskväll


Har inte tagit några nya bilder med kameran på ett tag så det får bli en gammal bild på mig och min håriga, men finfina sköldpadda Elsa-Sara!


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0