Lite om onsdagen

2011-01-27 17:02:58
Min Dag
Hej

Har inte sovit en hel natt på nästan en hel vecka nu, vet inte riktigt vad det är som gör att det inte går att sova ordentligt. Jag hoppas i vart fall att jag kommer ur den här perioden snart för jag orkar inte göra så mycket, som att träna eller plugga lite extra, när jag är såhär trött. Usch.

Igår var det en mindre bra dag, i vart fall förmiddagen. Först hade jag sett fel på tandläkartiden och var där en hel timma innan så jag fick strosa omkring på Stenungstorg utan att ha något att göra. Hittade en metro som jag satte mig och läste. Fick även fixat ett pass hos polisen, tänkte att jag lika gärna kunde göra det när jag ändå var i Stenungsund (man kan inte gör pass hos polisen i Kungälv).
Väl hos tandläkaren slet de och drog i min mun och i ungefär fem-tio minuter fick jag sitta och gapa så mycket jag kunde (gör ont i käkarna!) medan de stoppade in så många saker de kunde i min mun kändes det som. Blev i vart fall av med en av tre tandställningar! Woho. Känns dock lite "naket" och konstigt att det inte är något i vägen i gommen, men mest skönt.

Sedan missade jag en buss som var den senaste jag kunde ta för att jag skulle hinna äta lunch i bamba med ungefär två-tre minuter. Tänkte att jag kanske kunde ta tåget istället, men det missade jag också såklart. Till slut kom det en buss (ungefär en halvtimma efter den buss jag hade tänkt ta från början) som jag tog och på väg till skolan fick jag köpa lunch och ha med mig på lektionen för att inte missa ännu en lektion (hade redan missat två och jag hade bara räknat med att missa en..).
Fast sedan hände det nog inte så många dåliga saker i och för sig. Förutom att jag fick jätte ont i tänderna av att de hade bytt båge i tandställningen. Har fortfarande ont och kunde inte äta flingor till frukost utan fick försöka få i mig en risifrutti och låta bli att tugga. Det lär gå över någon gång i helgen, hoppas jag i vart fall! Annars är det nog något som är fel.

Hoppas ni hade en fin onsdag, i vart fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0