Matteprov och friskispass

2011-01-19 21:34:04
Min Dag

Matteprovet idag gick nog hyfsat. Det känns ingenting just nu, efteråt. Inte att det gick jättebra eller jättedåligt. Vet inte om det är bra eller dåligt. Men jag hoppas i vart fall att jag fick med några mvg-solar som man måste få för att kunna få mvg. Well, det är väl inte så mycket annat att göra än att vänta tills vi får tillbaka det igen.

Efter provet hade vi ingen lektion, fast det fick vi egentligen inte veta förrän den lektionen hade börjat. Fast det var väl nästan väntat (och ganska klokt av vår fysiklärare) för jag tror inte det hade blivit så mycket fysik gjort efter fyra timmars matte.

Gick på ett friskis-pass förut och åh, vad härligt! Var inte alls pepp på det egentligen, utan Patrik fick nästan schasa iväg mig för att jag skulle gå. Men efteråt och under tiden var det såklart underbart! Känner i musklerna att de har fått jobba, woho! Gissa på härlig träningsvärk imorgon.
Har dessutom fått med Emelie och hennes kompis till ett spinningpass på lördagmorgon! Tror de kan tycka att det är kul :) .

Nu har jag precis gjort klart franskaläxan (eller jag har en läsdel kvar) så jag tänkte överlämna datorn till min fina, fina pojkvän.
Ha en underbar onsdagskväll!


Har trotsat vädret hela dagen och bärt de här skorna. Dock var det liiite kallt idag när det var fyra minusgrader (min mobil sa att det skulle vara över en grad idag, så jag trodde ju det), men åh vad jag vill ha vår!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0