Skoköp och franskaglosor

2011-01-13 19:31:24
Min Dag
Hej!

Har varit supertrött hela dagen. Jag sov inte så himlans mycket i natt heller och kroppen håller fortfarande på att vända tillbaka dygnet, så jag får väl vänja mig vid lite trötthet såhär de första veckorna.

Efter skolan åkte jag och Wille in till Göteborg. Behövde nya skor till festen jag ska på imorgon för temat är black&white och jag hade inga svarta eller vita klackskor. Faktiskt. Eller jo, ett par men de hade varit för varma att ha på sig inomhus så länge.
Vi kikade runt i Kungälv efter svarta eller vita skor igår och jag hittade ett par, men såklart fanns de inte kvar i min storlek så därför åkte vi in idag.

Det var faktiskt lite svårare att hitta ett par svarta, ganska vanliga klackskor än jag trodde. Eller vi hittade ett par i den första skoaffären vi gick in i, men jag ville kika i de andra också för att se om de fanns några jätte perfekta någon annanstan. Men det gjorde det alltså inte. Så nu har jag ett par nya klackskor. Fint.
(Och jag är hemma hos Patrik nu och kommer vara här tills någon gång på lördag, så det blir inga bilder förrän dess.)

Nu ska jag öva på franskaglosor som jag har till imorgon. Glömde av att vi bara behövde välja ut 25 stycken så jag har övat på alla 58. Men jag tänker som så att det är lika bra att kunna så många ord som möjligt så att man får ett berikat ordförråd, så det gör inte så mycket för min del.

Ha en finfin torsdagskväll


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0