Torsdagskväll

2011-01-20 20:17:25
Min Dag

Idag har det varit en sådan där riktigt trött och seg dag då man helst av allt vill åka hem och sova. Usch. Hade dessutom en tre-timmars håltimma eftersom det var veckodag fem idag och då hade vi visst ingen labblektion.
På den sista lektionen höll jag nästan på att somna. Som tur var det första lektionen i svenska c (vårterminen började idag och alltså alla 50-poängs kurser) där vi inte gjorde något direkt vettigt utan hämtade böcker, gick igenom betygskriterierna och pratade lite om vad vi hade för förväntningar på kursen. De allra sista minutrarna försökte jag fokusera blicken men det blev bara en enda kludd på näthinnan. Vi fick i vart fall sluta tidigare och det var nog lika bra för jag hade nog inte kunnat orka koncentrera mig på att lyssna så mycket längre!''

Just nu sitter jag i min säng med datorn och min fina katt som sällskap. Och på skrivbordet ligger mobilen och spelar musik ur datorhögtalarna. Har kommit fram till att jag har flest låtar av Håkan Hellström i min mobil just nu, inte helt fel dock. Åh, jag längtar tills det är dags att gå på hans konsert igen! Det blir till sommaren någon helg innan studenten. Åh!

Har franskaläxa kvar som jag måste göra nu innan jag går och lägger mig. Ska svara på några frågor till en text som vi läser. Förstår inte varför jag har skjutit upp det så himla mycket. Och nu finns det inte så mycket mer tid att skjuta upp den på så det är väl bara att sätta sig ned med den.


Finaste sköldpaddan.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0