Torsdag och fredag

2011-07-15 22:11:57
Min Dag
Igår åkte jag först hem till Patrik och var hemma hos honom en stund. Mys!
Sedan åkte jag in till Göteborg för att träffa Elsa. Det var riktigt kul och fint att ses! Vi strosade runt lite i affärer, sedan hamnade vi på Paprika för jag kom på att jag inte hade ätit någon middag (eller något ordentligt på hela dagen, egentligen, åt choklad till frukost, inte bra!) vilket kunde vara bra att göra eftersom jag skulle gå ut senare.
Mixade ihop en egen sallad men man får ju så himla mycket att jag knappt orkade äta upp hälften av det som låg på tallriken! Blev helt klart mätt i vart fall.
Så satt vi där och pratade och tittade på folk som gick nedanför (så kul att se vad andra har på sig och vad de gör!) tills Elsa tog en buss hem och jag gick bort till Sticky. Patrik och hans kompisar kom efter att jag stått själv (!) i kön ett tag. Kände mig lite halvt mobbad när jag hade kompisgäng runt omkring mig, haha.

Hade helt klart trevligt, men jag hade trott att dansgolvet skulle vara öppet men det var det inte. Fick dansat på ett annat litet dansgolv till Håkan Hellström ändå, vilket såklart är helt okej! Håkan är aldrig fel.

Vi tog sista bussen hem och idag har jag varit med Patrik tills mami slutade och hämtade upp mig på vägen hem.
Patriks bröder med familjer kom på besök så jag fick träffa det minsta lilla tillskottet; en fem måndader liten tjej.

Imorgon ska jag jobba så jag ska inte göra något speciellt ikväll. Ska väl gå och lägga mig om inte alltför lång tid. Men tills dess ska jag äta supergod kladdkaka som Eme gjort. Mums!

Hoppas ni får en underbar och superfin lördagskväll! :)


Vart tog det fina och varma vädret vägen, förresten? Det har varit grått, blött och kallt idag och igår. Värmen får gärna, gärna komma tillbaka! Speciellt när jag är ledig.
(Bilden är i och för sig från Italien, men det är ju varmt och skönt på bilden i vart fall, så jag tänkte att den passade.)

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0