För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten!

2011-06-13 14:25:53
Skolan

Helt galet, verkligen helt supergalet. Jag har inte riktigt fattat det än. Det går liksom inte riktigt att ta in. Så ofattbart! Ändå har det hänt. På något märkligt sätt.


Det var en helt oförglömlig dag och kväll. Går knappt att beskriva lyckan och glädjen! Det föll några tårar när jag såg att mamma och min syster grät litegrann. Så fina<3.

Klockan halv sex gick jag upp för att fixa iordning mig. Eme lockade håret (vid slutet av kvällen var lockarna helt borta) och när Willig hade väntat en stund på mig åkte vi iväg och hade champagnefrukost.
Sedan hade skolan ordnat ett program för dagen som innehöll tal (i mängder!), klassamling, fotografering, lunch (som jag och de andra specialmatätarna ändå inte kunde äta för de inte hade fixat någon till oss) och till sist vandring runt Kungälv för att sedan springa ner för trapporna!

Vi åkte vårt finfina flak också och jag ville egentligen aldrig gå av det för det var så himla kul! Men någon gång måste ju det roliga ta slut, tyvärr.

Efter att vi hade ätit hemma gick jag och lade mig en stund för jag var så trött. Vaknade av att mamma kom in och sa att jag borde öppna presenterna innan jag åkte iväg. Visar vad jag fick någon annan gång!

Åkte sedan iväg på en förfest och sedan vidare till Park Lane där studentfesten var. Det bästa på hela kvällen var nog att Elsa var där! Hon hade kommit hem från Kenya tidigare på eftermiddagen. Sådan lycka att få träffa henne igen! Och så overkligt! Men nu är hon alltså hemma igen! Woho!

Och det var väl ungefär min student. Fler bilder och så kommer nog någon annan gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0