Mystid

2011-06-15 23:46:25
Min Dag
Har fortfarande inte blivit helt frisk! Har ont i örat och ibland blir jag så hes att rösten försvinner i någon minut. Men det känns som att halsontet har försvunnit i vart fall, alltid något. På bättringsvägen, helt klart!
Hade ont i huvudet förut också men jag har druckit minst en halv liter vatten så det har mer eller mindre gått över nu.
Igår var jag hemma hos en kompis (kan ju inte skriva klasskompis längre för vi går ju inte i samma klass längre) för att grilla. Skriver mer om det någon annan gång (om det finns mer att skriva om det). Sov över där tillsammans med fem andra kompisar och idag åkte jag hem till Patrik.
Somnade nästan direkt när jag lagt mig i Patriks säng. Var så himla trött och kände mig inte särskligt frisk. Jag sover nog inte så bra när jag är borta hos andra, eller sover på en luftmadrass, haha.
I natt är det första gången på riktigt länge som jag och Patrik sover tillsammans. Det har inte funnits tid för det med övernattning på Krokholmen, bal och student. Men nu finns det all tid i världen (nästan!).
Patrik ska visst kolla på Stanley Cup som är klockan två i natt. Får se om jag är vaken tills dess eller om jag somnar. Förhoppningsvis somnar jag för jag behöver nog sova om jag vill bli riktigt frisk någon gång!
För övrigt har jag en mycket rolig (för mig) och glad nyhet! Men jag väntar med att skriva den här förrän jag har berättat för mamma och pappa.

God natt!


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0