Chalmersdagen

2011-03-17 18:35:17
Skolan
Hej hej!

Idag gick jag upp klockan sex (andra dagen i rad, och imorgon kommer det vara tredje dagen i rad, usch) med anledningen att jag skulle åka in till Chalmers för idag hade de ungefär som öppet hus. Det tar ju ett tag att åka dit hemifrån mig så därför var jag tvungen att gå upp så rackarns tidigt!

Vi lyckades gå på en föreläsning som vi redan hade lyssnat på en annan gång. Enda skillnaden var att det var andra studenter som höll i det (nya infallsvinklar) och att vi fick se på två korta, korta filmer som vi inte hade sett på den förra föreläsningen för att tekniken hade strulat lite då.
Det verkade så himla kul att plugga på Chalmers, i vart fall enligt de två studenterna som föreläste och jag blev rätt så pepp på att börja plugga där direkt. Fast jag vet inte vad jag skulle plugga i så fall. Killen som föreläste gick bioteknik och han berättade lite om vad han gjorde på sin utbildning och det verkade rätt intressant. Så intressant att jag gick och frågade en annan bioteknik-student (efter på-pushningar av Wille) om hur hon upplevde det och vad hon gjorde.
Det verkar ju intressant det de sysslar med, till exempel DNA och bilda kött och organ i laboratioriet, men jag vet inte om det är något jag vill hålla på och jobba med. Mest att jag tycker det är intressant att veta hur man gör.
Men jag ska ju ta ett sabbatsår och då har jag tid att tänka igenom vad jag vill gå för utbildning!

Följde med in på en föreläsning om arkitektur-linjerna eftersom de tre andra jag var med är intresserade av det men det verkade inte vara något för mig.

Sedan åkte vi tillbaka in till skolan för att gå på de tre lektioner vi hade kvar.




Kommentarer
Postat av: Wille

Men förlåt då :P

Men efteråt lät det ju iaf som att du tyckte att det var bra att ha pratat med henne ;) Jag ångrar ingenting!

2011-03-17 @ 20:06:46
Postat av: Elin H

Det var inte menat som något negativt, tänkte att du skulle ta illa upp (eller något liknande) om jag inte sa att du pushade på mig så att jag till slut gick och pratade med henne ^^

2011-03-17 @ 21:01:36
URL: http://elinharaldsson.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0