Melodifestivalsfinal och lite annat

2011-03-12 19:59:48
Min Dag
Hej på er!

Det var så himla, himla skönt att spinna idag! Har inte gjort det på länge för jag har blivit förkyld när jag väl tänkte ta mig dit och så har det varit lite andra saker (som konsert som gör att man kommer hem alldeles för sent på fredagskvällen för att orka sig upp innan klockan tio på lördagsmorgonen). Man blir så himla taggad och peppad när de andra också är riktigt peppade och ger allt vad de har! Det smittar av sig så himla mycket och man ger allt vad man har och lite, lite till. Så himla underbart!

Åh, vet ni? En så himla, himla bra sak hände idag! Eller hände, och hände, det blev mer fixat. Avloppet alltså. Det har varit lite krångligt så jag har inte duschat mer än en gång hemma på någon/några månader (har duschat på friskis och hos Patrik samt hos farmor&farfar) och vi har inte kunnat tvätta så mycket som vi brukar och så vidare.
Boven i dramat visade sig vara en liten isklump som hade stoppat upp hela systemet. Men nu är den alltså borta och pappa har fixat med någon pump (är inte så insatt, får mer veta att det funkar eller inte funkar) så nu kan vi använda allt som vanligt igen. Hurra!

Annars har jag pluggat idag. Gjort ungefär halva fysikläxan och har lagt in massvis av franska glosor och uttryck som vi ska ha på provet på fredag. Och jag är inte klar med det än, puh! Men det är en dag imorgon också. Och då blir det en ordentlig pluggdag för då kommer Wille hit och vi ska jobba med vårt projektarbete också. Förhoppningsvis hinner vi bli klara!

Men nu, mina vänner! Nu är det dags för final i melodifestivalen!
Ha en underbar lördagskväll! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0