Slutprov

2011-03-24 16:42:51
Min Dag
Och så var fysikslutprovet avklarat. Del ett i vart fall. Blev klar med det strax innan två så jag passade på att ta två-bussen hem eftersom svenskan var inställd då svenskaläraren tänkte att vi nog inte orkar hålla tal efter ett fyra timmar långt prov (jag höll mitt tal förra veckan, i och för sig). Jag tror jag vet ungefär hur det gick på provet och skulle jag få något annat resultat skulle jag bli förvånad (och kanske lite ledsen/besviken).

Från att jag kom hem har jag pratat lite med mamma, klappat en liten sköldpadda (vid namn Elsa-Sara), läst tidningen och sovit en stund. Gick och lade mig försent igår och vaknade tidigt av att solen sken in i rummet så det var en välbehövlig tupplur jag tog!

Det är så skönt att det inte är några större prov att plugga till nu. I vart fall inte tills påsklovet och när vi kommer hem från Italien. Vi har lite läxor och två prov (varav ett muntligt) men de ska nog gå vägen utan allt för stor ansträgning! (Hoppas jag i vart fall.)

Och appråpå Italien så har jag fått reda på vem jag ska bo hos. Har tagit kontakt med henne på Facebook, men hon har inte svarat än, så jag hoppas att det är rätt person jag har lagt till som vän! Men det ska bli spännande! (:

Nu är det dags för mig att sätta igång med franska- och biologiläxan. Har inte funnits tid till så mycket annat den här veckan i och med slutprovet (del ett) i fysik och förhoppningsvis har de andra lärarna förståelse för det!
Förhoppningsvis hinner jag lämna in loggboken också och skriva litegrann på psykologiuppgiften. Puh!
Ha en finfin torsdag! (:


Sköldpaddan som är så kelsjuk och så himla söt!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0