Inte min förmiddag

2011-11-09 13:13:28
Min Dag
Det var verkligen inte min förmiddag idag.
Jag vaknade av larmet klockan åtta, tänkte att jag kan ligga och dra mig en stund. Det brukar inte vara några problem för efter några minuter brukar jag tänka att nu måste jag gå upp.
Så efter en stund tänkte jag att jag måste gå upp, gick upp, slängde en blick på klockan (kommer inte riktigt ihåg vad jag tänkte, kan inte ha varit något i stil med "shit! Nu har jag verkligen superbråttom" i vart fall) och tog på mig.

Precis när jag ställt fram frukosten hör jag på radion: "klockan är nio, här är dagens eko."
Får då smått panik. Jag skulle ha cyklat hemifrån vid klockan nio. Inte sitta och äta frukost utan att ha sminkat mig, packat väskan eller borstat tänderna.

Slänger snabbt i mig några skedar av frukosten, skyndar att göra mig iordning men inser till slut att jag kommer verkligen inte hinna att ta den bussen jag tänkt ta (om jag då inte cyklar snabbare än ljuset och därmed åker bakåt i tiden, men det är ju inte så ofta det händer). Jag får helt enkelt försöka hinna till den bussen som går ungefär en kvart senare än den buss jag tänkt ta.

Det brukar ta en kvart att cykla den biten jag hade att cykla, och när jag inte ens kommit halvvägs upptäcker jag att jag har mindre än tio minuter på mig. Plus att jag måste hinna ringa mamma så att hon kan komma och möta mig och ge mig busskortet som hon har laddat.
Stresscyklar så fort att jag blir äckligt svettig (hatar så in i Norden när man blir det).

Missar såklart bussen. Eller jag tror att jag gjorde det, såg inte när den kom så jag antar att den var för tidig. Borde ha sett den annars. Blir ännu mer stressad för jag inser att jag har ungefär en kvart på mig att ta mig till tandläkaren, vilket inte på något sätt var möjligt.
Så jag försökte istället få tag i numret till tandläkaren för att säga att jag skulle bli sen. Men då började mobilens internet krångla och ville inte alls att jag skulle få tag i numret. Efter en kvart ringde jag till mamma och frågade om hon hade någon gula sidorna i närheten, vilket hon inte hade men sa att jag skulle försöka ringa 118118.

Efter att ha ringt till nummerupplysningen två gånger (glömde bort numret efter att jag ringt första gången) fick jag till slut tag i numret. Och då var klockan redan tio över tio (jag hade tandläkartid klockan 10).

Sedan har det bara blivit bättre. Eller inte sämre i vart fall. Skönt.
Nu ska jag äta pannkakor och dricka juice!

Ha en finfin onsdag.


Hittade ingen bild på pannkakor, så det fick bli en på en våffla istället. Det är ju nästan, ungefär samma sak.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0