Sjätte körlektionen och fyra kladdkakor

2011-09-01 21:48:59
Min Dag
Hade min sjätte körlektion idag (eller tredje dubbellektionen, på den körskolan jag går på har de alltid dubbelpass) och det känns som att det går framåt. Som att svårighetsgraden ökas varje gång. Känns så bra att jag inte behöver göra om samma saker (på samma ställen) varje lektion utan att jag får köra på nya ställen där det oftast är lite mer att tänka på.
Men min körskollärare påpekade att jag nog behövde fler lektioner (och ju mer jag kör hemma desto mindre på körskolan och jag tror pappa vågar köra mer med mig nu när han vet att jag har fått mer kontroll över och kunskap om bilkörningen) så jag bokade in några till. Bokade in riskettan också, så är den "överstökad" (den gällde visst i fyra år, men jag har en tanke att till och med försöka få körkort i år så förhoppningsvis behöver jag inte göra riskettan en gång till).

Satte mig och pluggade teori (hann med två pärmar, woho!) tills mormor åkte hemifrån sig. Gick till body shop (för de hade erbjudanden jag ville passa på att utnyttja) och sedan till maxi där mormor var.
Körde hem min kusins sambo innan vi fortsatte hem till mig.

Har bakat fyra (!!) kladdkakor till imorgon. Och vad vi ska göra imorgon får ni veta antingen imorgon eller någon annan dag, hihi.

Hoppas ni hade en fin torsdag!

Kladdkakssmet i hjärtform.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0