Cykel i regnväder och bokrea

2012-02-22 20:38:23
Min Dag
Idag begav jag mig ut på årets första cykeltur. Mest för att jag skulle till och från jobbet och för att isen till slut försvunnit. Det duggregnade och blåste på ditvägen. På hemvägen var det än värre och jag fick byta kläder när jag kom hem trots att jag hade haft regnkläder på (regn är då sanneligen bra på att leta sig in genom små gliphål).
Inte något drömväder att cykla i, men helt klart bra att få röra på sig! (Appropå att röra på sig var jag på friskis i måndags för första gången på kanske en månad eller så. Hoppas att jag håller mig frisk en längre tid framöver nu då!)

Idag börjar bokrean. Hade tänkt ta mig in till Kungälv för att kika lite på Bokia, men jag kom på att jag likväl kan beställa från deras hemsida (vilket jag, till min plånboks förtret men min glädje, har kommit på är billigare än att gå till den fysiska butiken) när jag kommit hem från jobbet.

Men det har jag inte gjort. Jag betsällde från en annan hemsida istället för att det var billigare där. Inga inbundna böcker utan bara pocket (eftersom det dels är billigare och dels lättare att ha med sig).
Bland andra är "Att vara med henne är som att springa uppför en sommaräng ... ", "Igelkottens elegans" och "Att föda ett barn" på väg hem till mig. Läste ut den sista ickeutlästa pocketboken jag hade hemma igår, så en liten påfyllning behövs!

Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt imorgon!
Ha en finfin onsdagskväll!

En liten regnig bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0