Just monday (and a little bit of green hair)

2012-02-13 17:25:11
Min Dag
Jag blev inringd på jobb idag och blev uppväckt från en dröm om att jag och Patrik tog hand om en hund vi hittat på gatan. Fin dröm.

På jobbet fick jag höra av några barn att mitt hår såg grönt ut. Jag är själv medveten om att mitt hår blir grönt under en period för att sedan gå tillbaka till att bli blont. Det har varit så sedan jag gick på mellanstadiet och ingen av mina familjemedlemmar vet riktigt varför.
I vart fall så brukar jag bara höra från familjemedlemmar att mitt hår är grönt. Men nu när alltså någon utomstående har påpekat det har det liksom höjts till en högre nivå. Nu syns det alltså att det är grönt.
Måste dock påpeka att det inte är någon gräsmatta-färg eller limegrön, det är mer som att jag har färgat några slingor i svagt grön färg. Ungefär så.
Det är inte heller så att det gör mig speciellt mycket. Jag tänker att eftersom det har skett naturligt (eller utan min medvetna inblandning) får det bli lite som det blir. Och jag vet ju att det kommer försvinna om någon månad eller så för att sedan komma tillbaka någon annan gång.

Oh well, hoppas ni haft en finfin måndag!


Och just det: det snöar idag. Om det forsätter kommer det säkert se ut såhär i morgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0