Malade et un renard

2012-02-03 16:08:51
Min Dag
Har blivit sjuk. Kände redan i tisdags att det var något på gång och det blev värre i onsdags. Än värre blev det i torsdags då det verkligen bröt ut med ordentligt halsont, snuva och öronvärk (allt på en gång!) så jag fick ringa och säga att jag inte kunde jobba. Har tagit ledigt idag med men mår i vart fall lite bättre.

Har roat mig med att läsa och titta på skidor (Teodor Peterson tog guld i sprint igår, mycket bra gjort!). Både igår och idag (störtlopp för herrar) somnade jag en bit in i tävlingen, men vaknade ungefär en kvart senare, vilket jag finner en aning märkligt. Kanske att mitt huvud inte orkar hålla sig vaken och kocentrerad på samma sak en längre stund.

För övrigt var det nästan fjorton minusgrader utomhus när jag gick upp (runt halv nio)! Usch, så kallt.
Senare idag kommer Patrik hit. Han har inte träffat mig sedan jag tog bort tandställningen, så jag väntar med stor förtjusning på hans kommande reaktion.

Åh, jag såg precis en räv från mitt fönster. Det var ett tag sedan! Rådjur ser jag ungefär varje dag, men räv och älg var det länge sedan vi såg, konstaterade jag och mamma just. Trevligt att den ville visa upp sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0