Måndag

2012-02-06 11:53:00
Min Dag
Gick upp halv sju imorse (oerhört tidigt för min del!) för att köra mamma till jobbet eftersom jag behövde bilen lite senare för att ta mig till mitt jobb.
Väl hemma igen slötittade jag på Gomorron Sverige. Somnade och vaknade två gånger. En gång av att min katt spelade på pianot, vilket betyder att han vill ha mat eller gå ut. Oerhört smart katt.

Precis innan jag skulle gå och göra iordning lunch ringde telefonen (skulle börja jobba halv ett). Jag fick veta att jag visst inte skulle jobba idag. Så kan det bli ibland!
Har inte gjort iordning någon lunch ännu, men jag börjar bli hungrig nu så det är nog bäst att jag gör det mycket snart.

För övrigt vaknade jag klockan fem imorse av att jag hostade. Sådan där jobbig förkylningshosta, ni vet. Jag lyckades i vart fall somna om efter ett tag och jag har inte hostat sedan jag vaknade, vilket är skönt. Tror förkylningen har gett sig av för den här gången så jag ska försöka mig på att ta mig till friskis senare. Om jag inte på något mystiskt sätt åtar mig en ny förkylning, vill säga.

Hoppas ni har en fin måndag!

Min katt som spelar piano.


Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0