En vecka-fyrtioåtta-lista

2012-11-27 21:30:00
Tankar Och Funderingar
- Känner du dig lycklig och glad nu när hösten är här?
Varken glad eller lycklig för att det är just höst. Men tycker om att det är lite kyligt krispigt ute, det känns så fräscht och uppiggande. Var lite mer moloken i slutet av sommaren och tänkte att det skulle bli så himla jobbigt med allt mörker, men nu när jag lyckats vänja mig är det rätt okej, faktiskt.
 
- Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Åh, det får väl bli något varmt ytterplagg som jag har de dagar jag jobbar (ungefär varje dag, alltså). Inte jätteinspirerande svar, kanske. Och bortser man från vardagskläder tänker jag mig fina blusar.
 
- Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan - hur såg ditt liv ut?
Det var min första höst sedan jag var mycket liten då jag inte gick till skolan. Jag hade jobbat på mitt nuvarande jobb i knappt en månad och var fortfarande rätt ny på hur det hela fungerade. Jag höll på att ta körkort också och hade avklarat risktvåan. Och så antar jag att jag och Wille smidde planer om att åka till Paris.
 
- Vad gör du om dagarna egentligen?
Jag arbetar som förskolvikarie. Vissa dagar blir jag ledig för att det inte finns behov för mina tjänster. Sådana dagar (har varit sällsynta på sistone, kan ha att göra med att jag har arbetat i mer än ett år och att de gärna vill ha in just mig då de känner mig) är jag mest hemma. Läser en bok, ser en film, tittar på tv-program på datorn eller spelar sims. Ungefär så.
 
- Vad ska du ha för frisyr under hösten?
Jag är dålig på att byta frisyr, om man ser det som ett måste. Jag gör inte det. Jag trivs med mitt hår som det ser ut just nu. Det är lätthanterligt och lagom långt/kort. Ibland känner jag för att färga någon slinga i en onaturlig färg som blå, grön, orange eller rosa. Hade lite rosa i luggen när jag gick på högstadiet. Det var fint.
 
- Vad lyssnar du på för musik?
Mina tre mest lyssnade låtar, enligt Spotify, är:
Citizens! - True romance (SÅ. Himla. Bra.)
Christophe Maé - J'ai laissez
Miss Li - 1:a gången
 
- Vad läser du?
Just nu ligger Charles Dickens "A christmas carol" på mitt nattduksbord. Har dock inte läst mer än förorden om Charles Dickens än. Annars läser jag mest bloggar och en och en annan tidning. Och på mjölkpaket.
 
- Senast tre inkomna sms?
Ett lite längre från Patrik om inget speciellt alls, ett godmorgonsms från Patrik och ett från mamma som undrar om det går någon buss hem för mig. (Dock inte i den ordningen.)
 
- Vad var bäst med sommaren?
Att jag var helt ledig. Första sommaren sedan nian då jag hade ett riktigt sommarlov och kunde göra lite vad jag kände för. Och att vi bokade resan till Malta, så himla, himla kul.
 
- Vad var sämsta med sommaren?
Att det var dåligt väder och att jag bara kunde bada i havet tre gånger. Och att de flesta andra ju jobbade när jag för en gångs skull var helt ledig.
 
- Senast köpta plagg?
Något så alldagligt som ett par varma strumpor och fingervantar som går att använda på touchskärm. Utöver det var det nog någon kavaj eller blus på Malta.
 
- Ditt bästa skönhetstips inför hösten?
Du är vacker. Varje dag.
 
- Hur ser du på framtiden?
Så himla mycket nytt och spännande som kommer att hända. Ser fram emot det mesta så himla mycket. Det blir bra.
 
Listan lånad av niotillfem.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0