Rävar och blågråa naglar

2013-03-26 11:00:00
Konsumtion
I torsdagskväll hade Åhléns klubbmedlemskväll med erbjudanden, livemusik och företag som bjöd på tilltugg så jag begav mig dit efter att ha pratat med en man från Viaplay i en timma efter jobbet. Jag köpte några rävar.
På en bricka, vill säga. Såg den flera gånger i julas när jag gjorde mina julklappsinköp och tänkte flera gånger att jag ville köpa den. Men jag tyckte den var lite dyr. Men i torsdags, när jag hade en rabattkupong med mig, slog jag till. Tänker att den blir fin att äta frukost eller servera bär på.
Och så köpte jag ett nagellack från UNE som är (ska vara) ett ekologiskt kosmetikaföretag.
Det ser ut lite såhär på naglarna. Har dock aldrig riktigt tålamod med att låta nagellacket torka och därför blir det alltid lite halvfult (som ni ser) plus att jag därför inte målar mina naglar så ofta (som om att det skulle vara något en borde göra ...).
 
Utöver det köpte jag en ugnsform från Le creuset. Men den ska mamma köpa åt mig och jag ska glömma av den tills jag får den i present någon gång. Himla bra att passa på att köpa presenter till en själv när de är till specialpris, tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0