2014, april till juni

2014-12-29 15:40:00
Tillbakablickar
April
Jag längtade som en galning till att få gå på Håkankonsert och så åkte jag och mitt bØf på en NollK-utbildning för att helt enkelt få förutsättningar att göra en så bra mottagning och vara så bra förebilder som möjligt. Och även fast utbildningen just detta år var diskuterbar (de kommer se över den till nästa års NollK:n) så fick vi finfint tillfälle att bara umgås med och lära känna de andra NollK:na. Vilket ju alltid är trevligt.
Jag hämtade ut min Cortègerock och alla program (fick till slut sålt kanske 20 stycken, om jag minns rätt).
Hela min familj åkte till Malta över påsklovet. Jag och Eme badade varje dag (fastän det vissa dagar egentligen var för kallt). Vi spenderade mycket tid på att åka buss kors och tvärs över det lilla landet. Vi besökte katedraler och gamla städer med ringmur. Och vackra trädgårdar. De andra fick sin vilja igenom att bara ligga på stranden då och då. Himla fint, ändå!
Och april avslutades med att jag gick i Cortègetåget och sedan gick på FestU-kalaset.
 
Maj
 bØf hade ohmsitts och vi tejpade upp vår Nolluppdragschef på väggen. Och en dag mötte jag upp Patrik vid Näckrosdammen och så tog vårt femåriga förhållande slut.
Jag sprang Göteborgsvarvet. Eller sprang och sprang, jag tog mig i mål i vart fall. Ungefär som vanligt skadade jag mig på något sätt, den här gången var det benet och höften som fick sig en liten smäll eftersom jag inte hade sprungit en meter på minst två veckor samt gått på kalas. Det höll helt enkelt inte. Tänker att jag ska skärpa mig till nästa år!
Jag cyklade till röstlokalen för att rösta i EU-valet och blev sedan både glad och bestörtad över resultatet. Glad över att Soraya Post fick åka ner till Bryssel men ledsen över att hon fick sällskap av Sverigedemokrater.
Och så firade vi mors dag hemma hos mina föräldrar. Mammor är ändå himla bra.
Och så fick jag till slut sommarlov och hängde mycket i parker där vi åt pizza och drack vin och firade att vi för några månader bara kunde ha lov. Satt ihop en liten film:
 
Juni
Jag fick äntligen, äntligen gå på Håkankonserten på Ullevi. Och wow, det var ju så bra. Han är ju ändå finast.
Jag såg till att ha sommarlov för fulla muggar. Hängde i Slottskogen med Elsa och en flaska rosé, satt på andra lång, såg på fotbolls-VM hemma hos folk och på en sportbar, jobbade på förskolan och hade hej-då-Elin-picknick.
Min kusin hade tagit sig igenom hela ekonomiutbildningen, så vi firade henne på en examensfest. Jag fick dansa, dansa, dansa tills klockan var långt över midnatt och familjen ville åka hem.
Min syster fyllde 17 år.
Och så firade jag midsommar med ett finfnt gäng. Vi hade knytkalas och sedan tävlingar där mitt lag tyvärr inte vann. Jag och Wille var uppe till klockan åtta på morgonen då vi kände att det var dags att gå och lägga sig. På midsommardagen hade vi spelkväll, badade i en bubbelpool och i havet och såg på fotbolls-VM.
Jag planterade grönsaker, så som majs, pumpa, spenat, ruccola, sockerärter och mangold.
Och så spontanköpte jag, Brumm och Janen biljetter till Bråvalla där vi hängde i fyra dagar tillsammans med tusentals andra. Det var för det mesta fint och bra. Men väldigt litet utbud på vegetarisk och glutenfri mat, så jag levde på pommes frites med burktonfisk.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0