En veckas frukost

2014-10-29 09:42:00
Mat och recept
Jag älskar frukostar! Och att äta mycket till frukost. Kanske mest för att jag inte är så trevlig innan jag har fått något att äta på morgonkvisten och är uppväxt med att frukost ska en alltid, alltid, alltid äta innan dagen börjar på riktigt. Det blir oftast yoghurt och flingor, vilket egentligen är rätt tråkigt, så jag testade olika frukostar varje morgon i en vecka för att undersöka vad mer en kan äta. Tänkte att jag kunde dela med mig ifall det är någon mer som vill äta mer varierat till frukost. Så varsågoda! Recept till det mesta finns om en bara söker runt lite på internet.
Yoghurt med chiafrön, russin, flingor och koksflingor. Pumpabröd med ost och ett glas juice. Standart.
Polenta (majsgröt) med russin, svarta vinbär och mjölk. Macka (pumpabröd) med ost och ruccola (som jag odlar på fönsterbrädan).
Chokladbollsgröt med naturell yoghurt och svarta vinbär. Stekta äggulor (som blev över från grötgörandet) och ett glas juice. Hade aldrig ätit chokladbollsgröt innan och det var jättejättegott! Tar dock lite, lite tid så det är kanske inte något en kan äta varje vardagsmorgon (om en inte förbereder kvällen innan ...).
Chiapudding, mackor och en kopp nyponsoppa.
 Kesoplättar med kiwi och russin. Samt ett glas rooiboste.
Bovetegröt med svarta vinbär och russin. Och två mackor.
Keso med clementin, solrosfrön och kanel. Knäckemacka med någon äggröra (ägg, mjölk och gräslök) och ett glas mjölk.
Nomnomnom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0