Annandag påsk

2015-04-06 20:09:00
Min Dag
Jag gick upp klockan halv sju imorse för att kunna bli körd till bussen av mamma som skulle åka till jobbet. Vet dock inte hur många timmar jag fick sova för jag hade en kattunge i mitt rum som flera gånger under natten skulle ligga alldeles bredvid huvudet och spinna så högt hon bara kunde. Till slut fick jag nog och slängde ut henne från rummet. Funderade dock efteråt på om hon skulle få något traumatiskt minne från detta (alltså att hon ville visa sin kärlek men jag typ avvisade den), men hoppas inte det. Och om det inte har framgått så har jag spenderat påskhelgen hemma hos mina föräldrar.
Oh well, sedan missade jag en buss precis från Eriksdal, så jag bad om att bli avsläppt några hållplatser bort så att jag kunde gå tillbaka (motion, hurra!).
Det var en så himla vacker morgon. Älskar den där tiden på morgonen när solen går upp och staden, i takt med soluppgången, sakta vaknar upp. Älskar mornar för det mesta, faktiskt. Om en går upp tidigt finns det ju så många, många timmar kvar av dagen att göra något av!
Jag kom hem till min lägenhet klockan åtta (!) och sedan dess har jag hunnit handla, plugga, laga och äta lunch, plugga, sova, springa, äta middag, plugga och lyssna på podcast några gånger däremellan. Och så har jag försökt sola lite genom att öppna fönstrena.
Sådär, nu är påskhelgen över (men jag har fortfarande påsklov, som jag mestadels kommer ägna åt att plugga iofs). Och nu har jag bloggat, mamma. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0