Så spring spring spring om du fångar mig ska jag visa vad jag verkligen vill med dig

2015-04-29 21:58:00
Min Dag
Börjar få smått panik över att Göteborgsvaret närmar sig. Jag springer och springer och tränat och tränar, men jag tycker inte att jag kommer någon vart. Alltså, jag kommer ju framåt och långt men det går inte så himla fort som jag vill (plus har börjat öva kroppen på att springa endast på asfalt, vilket känns, mestadels i vader och knän (ajajaj)). Tänker att "springa" väl kan illustreras av bilden ovan som jag tog igår när jag försökte få en bild på skorna, men det gick inte så himla bra, som ni ser. Men ni får i vart fall se hälften av mina garderober. Och ena sidan av mitt kylskåp långt därborta.
Och den här bilden tänkte jag kunde illustrera nyduschad (som ett slags bevis på att jag överhuvudtaget kan ha ansträngt mig fysiskt?) + att jag kanske passar i turban? Och att det alltid blir så himla bra ljus i badrummet.
I vilket fall, imorgon är det cortège. Jag är inte med i tåget i år, men tänkte likväl stå och se på (håller tummarna för att regnmolnen håller sig borta). Och köpa ett program av ett av mina bØfbarn (om ni har möjlighet så köp minst ett, de som bygger betalar en stor summa pengar för att få bygga, vilken sedan fås tillbaka genom sålda program).
Annars är det mesta dels bra med mig. Ha det gött, häj!
 
P.S. Dagens titel är för övrigt från Lovisa Neggas låt Inte riktigt någon tjej för dig. Den är superb. Den borde ni lyssna på. D.S.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0