Glad och less

2015-08-28 11:01:00
Min Dag Tankar Och Funderingar
Jag blir glad av ...

... busschaufförer som hälsar på varandra när de kör förbi en annan buss. Sitter alltid lite på spänn varje gång den buss jag åker med passerar en annan och jag tittar alltid noga efter den där glada vinkningen. Alltså, blir på riktigt glad i hjärtat av det. Tänker att de nog inte känner varandra, men hälsar för att de har något gemensamt och att det är kutym.
... att få dansa med människor som också älskar att dansa men inte bryr sig. Fuldans är alltid bästa dansen.
... att titta i kamaren dagen efter när jag vet att andra har lånat min kamera under kvällen/dagen. Brukar alltid vara de allra bästa/finaste bilderna. <3
... att få lära mig nya saker. Jag är vetgirig och vill veta typ allt här i världen, så när jag umgås med människor med andra intressen och erfaranhet än jag själv brukar jag liksom försöka suga åt mig kunskap.
... hattar och flugor.
Halvomotiverad bild bara för att det är nice med minst en bild per inlägg.
 
Jag blir less på ...
 
... människor som klagar på vädret. Eller prat om vädret överlag, faktiskt. Herregud, fattar inte. Det är som det är och går inte att ändra på, bara att gilla läget. Sådan onödig grej att lägga negativ energi på.
... folk som är fast i sina åsikter och inte ens kan argumentera eller hålla en vettig diskussion. Att byta åsikt/uppfattning om saker och ting, eller bara acceptera att andra inte tycker som en själv är en förutsättning för att vi 7 miljarder människor ska kunna leva tillsammans på den här planeten.
... att det slängs skräp rätt på marken. Jag fattar verkligen inte. Vart tänker en att det skräpet ska tas vägen? Att det på något magiskt vis bara försvinner? Nej, det hamnar i fåglar som sätter det i halsen och kvävs ihjäl, river upp kors magar och kommer inte kunna brytas ner av naturen på tusen år.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0