WOW fredag: Amy, Florence, dans, dans och Pet shop boys

2015-08-21 08:34:33
Kalas och festligheter
Den andra festivaldagen möttes vi upp utanför Hagabion. Wille läste roliga insändare och recensioner från gårdagen för oss.
Jag satt i solen med hatt och hade det allmänt gött. Wille och Felicia pekade ut Ryan Gosling-kopian för mig som tydligen jobbar på Hagabion.
Och här är jag och Felicia.
Så blev det till slut dags för insläpp för att se Amy, alltså dokumentären om Amy Winehouse. Den var fin och bra och hennes låtar har fått en mer förståelig mening nu.
När filmen var slut begav vi oss bort till festivalområdet och Linnétältet där Little Jinder sjöng för fulla muggar.
Vi satte oss dock utanför tältet och sittdansade lite. Vi träffade även på Wille och Felicias arkitektkompisar och jag hittade en plånbok som jag fick ge tillbaka till rätt ägare (kände att min karma plussades på där).
Vi gick till Bar för allaför att köpa flädermojito vi hade hört skulle finnas här. Men det hade tydligen alla andra också gjort för den var slut.
Så vi tog oss ett glass bubbel no. 1 istället. Det var gott.
Caribou spelade i Linnétältet och vi dansade som aldrig förr. Älskar när verkligen hela publikhavet dansar med, både med ful- och findans.
Matdags! Halloumi med potatis och jordgubbar. Och jag hade bytt om till långbyxor för det höll på att bli lite för kallt för korta shorts.
När maten var uppäten trängde vi oss in i ett stort publikhav. Vet inte riktigt vad som hände här när jag försökte ta en groupie med oss och detta blev bästa bilden?
Det var i vilket fall Florence + the machine som spelade och de var himla magiskt bra.
Efteråt var det bara att vända sig om och gå till scenen mittemot för att dansa till Pet shop boys. Under en låt hade de ekvationer som bakgrund vilket jag tyckte var helt fantastiskt. Wille och Felicia tyckte jag var nördig, men jag tyckte det bara var fint.
Sedan åkte vi hem för att ta en ledig kväll och ladda upp oss inför sista festivaldagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0