2015 in music

2015-12-21 18:56:25
Tillbakablickar
Spotify har, i år igen, sammanfattat det personliga musikåret. Tycker ändå sådant här kan vara kul att ta sig en kik på. Kanske har en förändrat och/eller utvecklat sin musiksmak/stil under ett år. Här kommer i vart fall små bitar ur det som Spotify sammanfattat åt mig.
Min första låt det här året var tydligen denna här. Det började helt enkelt bra.
Min mest spelade artist brukar vara Håkan Hellström, men i år fick han alltså gå ner på en andraplats till förmån för Hello Saferide, som ju även på sätt och vis är med på fjärde platsen.
Att denna lite sorgliga låt skulle vara min mest spelade förvånar mig en aning, men det är även mycket troligt. Den är ju fin och bra, men jag trodde det skulle vara typ "E d fest", eftersom vi spelat den oerhört mycket detta år sedan vi var i Lund på 50-årsjubileum.
På våren peppade jag mycket inför way out west, därav mycket Caribou och Susanne SundfØr.
Här är några av mina tips för vad jag även borde ha lyssnat på i år. Har lyssnat på några låtar ur denna lista, men har ännu inte hittat några guldkorn.
Och så lyssnade jag på musik i ungefär konstant en månad. Har dock fått gett mycket av min lyssnar-tid till podcast, men har tydligen ändå hunnit med att lyssna på mer musik än förra året.
Och dessa 40 000 minuter ägnades åt tusentals olika artister, fint ändå. Försöker alltid hitta nya, fantastiska personer att lyssna på, vilket jag ju tydligen gjort jämfört med förra året. Lyssnade för övrigt på 4 148 olika låtar (1 603 mer jämfört med 2014).
Förra året började alltså med en stor dos av dessa tre damer. Nu får vi se vad 2016 har att bjuda på!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0