Att göra en helt ledig helg

2015-03-25 09:35:00
För att först bli helt ledig överhuvudtaget måste en skriva klart tentaveckans sista tenta. (Eller jobba klart veckans sista jobbdag, beroende på hur ens livssituation ser ut.)
När tentan är avklarad kan en gå och säga hejhej till klasskamrater på en restaurang och sedan ta bussen hem till sina föräldrar.
Väl där kan en klappa katter och sitta och prata med sin mamma långt in på kvällskvisten. <3
Det går också bra att rensa sitt gamla rum. Så mycket som går att slänga (återvinna!) och litegrann går att spara och ta med sig till sin lägenhet.
En kan också leka med en kattunge som tycker att lite allt möjligt går att bita på och attackera. Allt från pennor och snören till mattor, påsar och ben.
Det går alldeles strålande att äta våfflor med spenat och morot i smeten och få nyplockade blommor från sin mormor innan det är dags att åka tillbaka till sin lägenhet.
Spendera lördagskvällen med Chalmersvänner och fira att tentorna är över för den här gången. Och gå hem igen medan fåglarnas kvitter följer en.
På söndagen kan en fira en finfin vän som har fyllt år med att fika, ge present i form av ett vykort med text och sedan spatsera runt i Göteborg och prata om lite allt möjligt.
Och sedan känna att den här lediga helgen gick alldeles för fort och tänka att det skulle behövas fler lediga dagar från en avslutad tenta till att en ny läsvecka kickar igång.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0