Mammas dag

2015-05-31 19:13:01
Idag är det alla mammors dag, och jag hoppas att de får lite extra uppskattning och tankar idag. Mammor är ju oftast så himla bra.
Jag har inte kunnat träffa min mamma idag (eftersom jag har min första tenta imorgon och måste få plugga), men hon har fått veta att jag älskar henne och jag tänker att vi ska umgås från och med nästa helg. Men här kommer lite fler ord till henne, för att det är ju ändå lite hennes dag.
Tack mamma för att du låter mig vara som jag är, vad för saker jag än hittar på. Som att det inte blev någon stor grej av att jag blev vegetarian (du mera hejade på mig och tipsar om goda maträtter) och att jag och mina syskon har kunnat få välja olika val i livet och du mer har hejat på.
Tack mamma för att du kan hjälpa mig genom svårigheter men utan att göra en stor grej av det. Klarar jag inte en tenta peppar du mig och säger att den klarar jag nästa gång, det är inte så farligt. Tack för att du har lärt mig att det inte spelar så stor roll om vad folk tycker och tänker om en, det är bättre att bara vara. Tack för att alltid finns till hands när jag behöver dig eller någon. Tack för att du tror på mig och tänker att jag skulle kunna få nobelpriset (vilket jag själv tror blir svårt, men det är en annan femma).
Tack för att du är min mamma. Puss och kram.
 
Och tack även till farmor och mormor som är finfina kvinnor i mitt liv.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0