Bilder från en ö - Karimunjawa

2016-08-18 10:30:15
Resor - Indonesien
Lördagsförmiddag och vi hade tagit oss till en ö med få människor och vit strand. Jag hade dock lyckas få något smuts på linsen, så det blev inte så bra fotografier. Sådan himla tur att vi hade massa andra fotografer med, så att det kunde bli en bildkavalkad härifrån också. Hurra!
 
Jag, Annie och Vita strosade mest omkring och försökte ta in att det vi upplevde var verkligt. De här bilderna på mig har för övrigt grymma Vita tagit.
 
 Och så fick vi bada. Wiiii. Älskar. Havet.
 
Vår "bäste fotograf" tog de här på bilderna när jag och Annie låg och fick sand uppspolat i våra trosor och lite överallt annanstans på kroppen. "To make your friends jelous", sa han och sprang runt omkring oss med kameran i hand. Jajaja, tänkte vi och låg och talade om livet, ni vet.
 
Så här såg det ut från Vitas point-of-view. Och jag försökte att inte bränna mig så mycket, så hade på t-shirt till och från. Men benen blev rätt så röda framåt kvällen, kan jag meddela.
 
Här är hon förresten, vår ledare för helgen och som gjorde så att vi nog överhuvudtaget överlevde helgen. Hon snackar ju språket (indonesiska) och är grym på engelska, ni vet.
 
När några stackars nyfångade fiskar hade blivit tillagade över en öppen eld, blev det maaatdaaaags. Jag höll mig till kokt ris och tempeh. Och åt vattenmelon. Dessutom levde vi efter Vitas så kallade motto: "the best thing in the world, is to eat with your hands".
 
Efter maten stod jag och Annie och blickade ut över havet och såg tydligen ut som två föräldrar som vaktar sina barn. Eller som två filosofer. Ni får välja själva.
 
Och så tog vi ett par skojsiga bilder tillsammans, innan det blev dags att kasta ankar och åka vidare till en annan ö och titta på koraller. Men vet ni vad? Det tar vi nästa gång! Hej, svej.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0