En restaurang utan meny i Singapore

2016-08-07 09:06:28
Resor
Vår andra kväll i Singapore vandrade vi omkring och såg solnedgången genom trädkronorna.
 
Och såg fina små villor/radhus på väg till vårt mål för kvällen.
 
Vårt mål var restaurangen Fratini La Trattoria, vilken för övrigt ligger på första plats på Tripadvisors lista över restauranger i Singapore. Den här restaurangen har ingen meny, utan en meddelar om det finns något i matväg som en inte kan äta, och så fixar kockarna ihop något. Ett tips är att boka bord i förväg, för det är himlans poppis och var fullsatt (ser ju inte ut så på bilden, men vi var där lite tidigare än alla andra, hehe).
 
Fyra små förrätter och fyra huvudrätter började vi med. Det var himla gott alltihop. De tog himla bra hand om oss också och försäkrade mig om att jag bara fick sådant jag kunde äta. (((:
 
Här är Annie efter kanske ett eller två glas vin. Vi blev en aning fnissiga och skrattade ibland tills vi grät, och servitören kom och frågade om vi mådde bra. Vi kände oss som två rich kids, eftersom det var en aningen dyrare restaurang och vi var de enda ungdomarna där.
 
 
Jag fick halloumi, och hela mitt ansikte lyste tydligen upp när servitören berättade det. Har saknat halloumi något så innerligt. Som en extra huvudrätt fick vi tryffelpasta som blev Annies favorit.
 
Vi avslutade med fyra efterrätter, vilket bland annat var en rosmarinpannacotta och en crème brulée. Så göttigt. (Och totalt alltså 13 små rätter avsmakade.) Med kanske ett glas för mycket vin i kroppen och något fattigare på bankkontot (men fulla med matupplevelser) tog vi oss hem till lägeneheten med mrt:n.
 

Kommentarer
Postat av: Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Vad roligt att de inte har en meny :)

Svar: Ja, ett lite spännande koncept. :P
ElinHaraldsson

2016-08-07 @ 10:51:19
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0