Ett besök vid en berömd palm - Karimunjawa

2016-08-16 17:22:00
Resor - Indonesien
En fredageftermiddag nådde vi en ö med palmer och vit strand. Och klart vatten. För mig är det här platser som bara finns på film, men de finns verkligen i verkligheten. Jaa.
 
Vi drack kelapa muda och fick sand lite överallt. Tyvärr, dock, har den just den här ön/platsen börjat gå mot väldigt turistigt. Ibland är det ju fint när vissa platser bara får bevaras som de är utan försäljningsstånd och så.
 
I vilket fall så hängde jag med de här coola och finfina brudarna. Vita och Annie, alltså. Gillar'om, japp, japp.
 
Och här har ni palmen som finns om bakgrundsbild på Windowsdatorer, fast ur en annan vinkel. Den har vi en hel del kort på, varav några verkar ha försvunnit någonstans men så kan det gå. Kanske att de återfinns, annars får vi leva förutan.
 
Solen höll på att gå ner. Och vi gick mest runt och blev fotograferade om jag ska vara ärlig. Hade så himla många gummor och gubbar med oss som tog kort på oss och andra ting, så kände knappt att jag själv behövde ta upp kameran. Vilket var rätt skönt, faktiskt, så kunde jag fokusera på att bara uppleva.
 
Tog ju en del kort vid den "berömda palmen", och det här är ett av de få kort som återfunnits. Det med en random kvinna som ville ta kort med oss. Vi var tydligen "kändisar" på den här ön med. Börjar bli rätt vana vid detta, om jag ska vara ärlig.
 
Vita älskar att fotografera och vi försökte verkligen vara så bra modeller som vi kunde för hennes skull. Men hon hade det nog inte lätt, haha ... Så bilderna ovan har duktiga Vita tagit (och jag smått redigerat). (Alla andra bilder har jag tagit eller i vart fall blivit tagna med min kamera.)
 
När solen var på väg ner klev vi på båten igen och beundrade landskapet från havsnivå istället. Vita tog många fina kort på oss, men dem kanske jag visar en annan gång.
 
Väl hemma på homestay:et igen däckade vi ganska så direkt efter att ha ätit middag (ris och tempeh igen). Havet gör en verkligen genomtrött, men på ett bra sätt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0