Jag och Annie hade en dejtkväll, och en farewell-lunch

2016-08-17 16:32:00
Resor - Indonesien
17 augusti är Indonesiens nationaldag, så det har varit pyntat i hela staden med rödvita tygbitar. De firar sin dag i en hel vecka med massa skojsiga grejer.
 
Men det var inte det jag hade tänkt berätta om, utan en tisdagskväll när jag och Annie åkte till Jogja City Mall och "råkade" ha en dejtkväll. Det bara blev så pga vi hade massa mynt vi ville bli av med, men tydligen behöver en inte betala med mynt i apparaterna utan köper ett plastkort i kassan ... Så därför hade vi inte behövt proppa den stackars fotoautomaten full med mynt. Oops.
 
Fyra fina kort blev det. Mer än så hade vi tydligen inte råd med.
 
Sedan spelade vi airhockey. Annie bjöd på bra med motstånd och vann. Då ville jag ha revanschmatch och byta sida och grejer, men Annie vann ändå ...
 
Annie fick spela Transformers-spel och hjälpa Bumblebee. Vi hade inte råd med att jag också skulle få spela. :(
 
När pengarna på spelkortet var nästan slut gick vi till bion istället. Jag tog kort på Annie som tog kort på vår mat - så himla meta. Vi såg för övrigt Alice through the looking glass, och den var väl helt okej eller så.
 
 
17 AUGUSTI
Idag hade vi en farwell-lunch för oss svenskar som ju på söndag lämnar detta land. Det beställdes in flera rätter vilka de andra delade på. Jag höll mig till tofu, tempeh, majs och ris.
 
Och här är vårt lunchgäng. Känns ju lite konstigt att vi snart ska lämna dessa personer som vi hängt med i labbet under hela sommaren. Vår handledare Dr. Chusnul samt Ria och hennes barn var också med. De hade för övrigt precis kommit från en resa-flagga-cermoni på Universitet eftersom det var nationaldag och allt.
 
Imorgon ska vi ju hålla våra presentationer och sedan börjar det bli dags att packa ihop oss. Men några sista saker har vi ändå inbokade att göra i veckan och som ni nog kommer få hänga med på! Woop.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0