Sista eftermiddagen/kvällen i Singapore och som spenderades med drycker på höga höjder

2016-08-11 10:22:31
Resor
Här kommer sista bilderna från våra dagar i Singapore. Efter att ha spenderat förmiddagen på ArtScience Museum tog vi oss upp till 56:e våningen och drack Singapore Sling på Skypark. Det var dock lite mer fräs i dem än vad vi hade trott (innebär starkare alkoholhalt, mamma ♥).
 
Tror det gjorde hela upplevelsen lite bättre, dock. Känns som att vi uppskattade utsiken vi bjöds på mer i vart fall. Samt satt och hade så himla gött snack om allt och inget. Plus blev lite fnittriga. Livet ibland. Ah.
 
Tog en hel del selfies. En med solen i ögonen, till exempel.
 
Och en med solbrillor för att inte behöva kisa likamycket. Garden at the bay i bakgrunden, för övrigt. Det var dyrt men ändå ganska värt. Tyckte vi i alla fall efter Singapore Sling.
 
Efter några timmar blev vi hungriga och begav oss ut för jakt på mat. (Tror det blev chips? Oops.) Och en pub. Men! Så himla fin stad, visst?
 
Vi lyckades till sist ta oss till baren/puben/haket Loof, vilket är på en takvåning och om en önskar går det att spela beer pong, till exempel.
 
Hade utsikt över andra skyskrapor och folk. Och sittdansade så mycket det gick. Vi väntade på att det skulle bli dansgolv, men det uppstod aldrig något så sittdansning fick duga.
 
Och här är pangbruden jag var med! Vi kom dock på att vi ju skulle flyga tillbaka till Yogyakarta dagen efter och kanske att det var en bra idé att hinna få lite sömn tills dess ...
Over and out från Singapore. Det var en finfin stad/land och hit vill jag absolut tillbaka igen. Är ju fortfarande lite nykär.
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Vilken utsikt ni hade där uppe :)

Svar: Ja, den var maffig. :)
ElinHaraldsson

2016-08-11 @ 14:00:10
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0