Vägen till Karimunjawa

2016-08-15 09:43:12
Resor - Indonesien
I torsdags natt åkte vi iväg på en roadtrip till andra sidan Java. Vägen dit var skumpig och vi sov inte så mycket som vi hade önskat, men jag fick lyssnat klart på Alexander Bards sommarprat, bland annat.
 
Väl framme i Jepara, och när solen hade gått upp, spelade vi UNO med stålmannen på, beundrade utsikten och åt ris till frukost medan vi väntade på att vår båt skulle gå.
 
Vita, jag och Annie är peppade på att få åka till Karimunjawa! Jag blev dock lite åksjuk och försökte sova så mycket som möjligt.
 
När vi efter två timmars färd till slut fick gå av båten möttes vi av det här. Klart vatten och blå himmel. Inte så pjåkigt.
 
Vi bodde på ett homestay, och vi hade verkligen ett hus för oss själva, eller tillsammans med två tjejer från Sumatra då. Så himla mysigt. Plus att vi fick lunch och kelapa muda. (Jag levde typ på ris och tempe, eller bara ris under den här helgen, för övrigt).
 
Med rejäl lunch i magen och efter en snabb tupplur gav vi oss iväg till hamnen för att ge oss ut på äventyr innefattandes bland annat snorkling och vita stränder. Men mer om det nästa gång; nu ska vi iväg och gå på turiststråk i Yogyakarta! (Och jag hinner inte redigera fler bilder.)
 
(Vill till sist bara tillägga att både jag och Annie tycker det är smått ofattbart att vi har fått vara med om allt vi har gjort och upplevt och är himla tacksamma, men vi tar även det någon annan gång.)

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0