We are back - vi har landat

2016-08-27 09:45:00
Min Dag
Igår landade dessa två glada människor på Landvetter flygplats - alltså jag och Annie. Möttes av föräldrar som stod med Marabou Daim (började nästan gråta, för att det var något jag hade önskat mig att få vid landning ♥) och kaffe latte med sojamjölk (till Annie, ofc).
 
Åkte hem till mina föräldrar och det kändes som att vädret verkligen ansträngde sig för att jag och Annie skulle känna oss välkomna hem.
 
Jag åt potatissallad och drack kranvatten. Mmmm. Så gött. Och stekt halloumi (♥) och champinjoner. Plus fick ta med mig gurka och frysta vinbär hem, plockade från trädgården.
 
Korna gick omrking och betade i hagen vid huset, tillsammans med en vit kalv. Som du ser mamsen: jag tog kort på dem. :)
Idag känns det lite konstigt av så många olika anledningar.
 - Annie äter inte frukost med mig (men har pratat med henne, ofc).
 - Jag kan slänga toapappret i toaletten (är dock fortfarande konstigt att inte lägga dem i papperskorgen).
 - Jag kan streama musik på Spotify och musikvideor på youtube utan att behöva vänta på buffring i en kvart.
 - Internetet här är verkligen himla snabbt. (Tog bara några sekunder att publicera det här inlägget, wah.)
 - Det är så himla tyst (är det alltid så här tyst eller är det bara för att det är lördagmorgon?)
 - Inga myror kommer och äter upp smulorna på golvet eller chokladen i påsen.
 - Folk i Sverige är vakna när jag är vaken (eller jag vaknade klockan 6, men jag kommer inte behöva vänta sex timmar på att få respons på en berättelse ur mitt liv i vart fall).
 - Jag kommer inte säga "selamat pagi" till folk på gatan eller "tidak, terima kasih" till folk som frågar om jag vill ha transport någonstans.
 - Jag vaknade inte med huvudvärk pga vätskebrist och behövde inte hinka en halv liter vatten. Men kan dricka kranvattnet. ♥
 - Kommer inte gå till labbet och sitta i rummet och halvtitta på koreanska dramaserier eller knasiga teveprogram.
 - Det kommer inte rinna svett längs med min rygg när jag går omkring utomhus.
 
Men! Jag har fått äta naturell, pastöriserad, ekologisk yoghurt utan socker. (Är verkligen mest finfina personer och mat jag har saknat mest, hehe.) Och har gråtit en skvätt för att alla känslor som jag tryckt undan de senaste dagarna nu har kommit ikapp mig. Men det är bra nu. Jag är tillbaka i Göteborg och på måndag början skolan och jag börjar känna mig redo. Ska bara införskaffa en kalender. Och kanske fylla på mitt kylskåp och min frys. Och krama personer jag saknat lite extra sådär.
 
Men sedan - då kör vi. Höstterminen 2016 på mastersprogrammet Biotechnology (har kanske glömt säga det, men jag kom in!). Wii.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0