Året genom musik

2016-12-16 09:15:00
Musik Tillbakablickar
Månaden för årssammanfattning är här. Så vi börjar med året genom musik tycker jag, eftersom jag upptäckte att jag fått ett mail från Spotify som så fint hade sammanfattat det åt mig.
---
The month of reviewing the year is here. So vi start with the year through my music listening, since I discovered that Spotify sent me an e-mail with a review.
 
Jag lyssnade på musik i nästan 37 000 minuter och en hel drös med olika artister och låtar. Om jag jämför med förra året lyssnade jag på fler artister men färre olika låtar i år.
---
I listened to music for almost 37 000 minutes, and a lot of different artists and songs.
 
Inte helt oväntat blev Håkan den jag lyssnat på mest. Men gillar att Hello Saferide och Silvana Imam är med där på listan.
---
It's not too surprising that Håkan Hellström was the artist I had listened to mostly this year (since he is my favorite). I like that Hello Saferide and Silvana Imam also are on the list.
 
Vet att jag lyssnade sjukligt mycket på Falcons när den hade släppts. Var väl i princip den enda låt jag lyssnade på i en vecka eller så. Och den är fortfarande en av mina absolut bästa låtar! Fick tydligen även en hang-up på Worry och Electric Love, men de är ju bra så det är helt okej.
---
I know I listened to "Falcons" extremely many times when it was released, and might have been the only song I listened to for a week or so. And it is still one of my very best and favorite songs! Also, I evidently had a hang-up on "Worry" and "Electric Love". But they are good songs, so it's totally okay.
 
Jag tror inte att den här listan har ändrats sig på några år. Men jag antar att en håller sig till sina genrer en gillar. Är dock något förvånad över att hip-hop inte omnämns. Men kanske inte har lyssnat tillräckligt på det. För övrigt var lördag tydligen den dag då jag lyssnade på mest musik. Party.
---
I don't think this list have been changed over the years. But I guess one stick to the genres one like. Though, I am surprised over the lack of hip-hop on the list. Maybe I have not listened to it enough. By the way, saturday was the day when I most oftenly listened to music. Party.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0