BTS-överlämning och kandidat-teambuilding

2016-02-01 09:15:00
Häj! Här kommer ett knippe bilder från min helg där jag fick hänga med delar av nya och gamla BTS-styrelsen eftersom de var på besök här i Göteborg, och  hänga med min kandidatprojektgrupp. Tog ingen mer selfie/groupie än denna ovan, tyvärr, så mestadels landskapsbilder. Oh, well, nu kör vi!
 
Kring lunch i lördags gick jag för att möta upp gänget från Uppsala och Umeå. Passerade dessa två svanar på vägen. Plus båten vid Kunsportsplatsen som höll på att välta.
 
Vi käkade på Vigårda. Alltid sådan win när en kan fråga efter glutenfritt, nötfritt och vegetariskt och bli serverad något finfint och gott. Käkade hamburgare för övrigt, om någon ville veta.
 
Jag och Sara gillade taklamporna, så dem dokumenterade vi. Efter att ha fått mat i magen mötte vi upp Linköpingsgänget och åkte till Chalmers för att ha överlämning. Dokument gicks igenom och vi nya fick lite tips och råd som kan vara bra att ha på vägen.
 
När vi blev hungriga framåt kvällen gick vi till Brooklyn Local och käkade. Detta var tyvärr sista bilden jag tog, men Bella lade upp bilden nedan på BTS-facebooksidan:
 

Nya och gamla BTS styret startar upp ett nytt år på bästa sätt! 󾦇

Publicerat av BTS - Bioteknikstudenterna den 30 januari 2016
 
Efter att ha fått mat i magen gick vi hem till Sara och mellanfestade. Amanda och hennes kompis kom förbi en sväng. Vi avslutade kvällen på Gasquen där jag dansade med sådan inlevelse att jag vaknade upp med sådan spänd nacke att det var på gränsen till nackspärr. Efter att ha käkat frukost följde jag med hemresenärerna till deras tåg och bussar och kramades hej då för denna gång.
 
På söndagskvällen mötte jag upp min kandidatgrupp på en bowlinghall i Majorna för att på så vis teambuilda lite.
 
När matchen var avslutad gick vi och käkade tapas på Mañana. Det var ju himla gott och trevligt och fint sätt att avsluta helgen på, ändå.
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma -Merakibeauty.se

härliga bilder :)

Svar: Tack! :)
ElinHaraldsson

2016-02-01 @ 09:33:04
URL: http://merakibeauty.se

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0