Bloggdesign, 2011 till nu

2016-01-26 21:45:18
Bloggen Tillbakablickar
Jag kan detta bedyra, här kommer bloggdesigner del fyra!
 
I slutet av sommaren 2010 hade jag ju bytt till den här.
 
Och den hade jag ju i ett år, tills jag kände att det var dags att byta 2011. Segt att vänster armbåge blev kapad, bara. Och att jag inte hade förstått hur jag skulle få bort "Stöd Rosa Bandet 2010" trots att det var jag själv som hade satt in koden för banderollen ...
 
I december testade jag istället med den här. Men tyckte tydligen inte att den var helt hundra.
 
För några timmar senare hade jag bytt till den här, något mörkare. Den hade jag genom nästan hela 2012.
 
När julen 2012 började närma sig hade jag tid att fixa till en mer vinterinspirerad header. Och ja, Salem al Fakir-citatet var kvar. Lite rörigt dock med både brunt och gråsvart runt rubrikerna.
 
Fast några dagar senare kände jag att det var dags att ta bort citatet och bilder i headern. Började närma mig den design jag har idag, alltså.
 
Och inte förrän i mars 2013 kände jag att det var läge att städa bort vintern för den perioden.
 
I maj 2013 kände jag fär lite färg igen, i form av glada prickar. Minns dock att jag skrev att jag inte var säker på hur lång tid det skulle ta innan jag tröttnade på dem. Plus hade kanske kunnat lösa det något snyggare runt just headern, alltså utan att kapa prickarna.
 
Det tog kanske två månader innan jag tröttnade. I juli ville jag ha det såhär istället. Och så hade jag det sedan genom resten av 2013 och 2014.
 
I början av 2015 hade jag lärt mig att göra bilder transparenta och göra texteffekter. Vilket ledde till den här designen och header.
 
Som jag dock ändrade till den här några dagar senare. Och hade ungefär resten av 2015.
Och innan 2015 blev 2016 bytte jag till den här ljusare varianten istället.
 
Som jag ju nu har förstorat så att jag ska kunna lägga upp större bilder. Får se hur länge jag känner för att ha det såhär. Gillar ändå det enkla men att det ändå är lite färg.
En liten recap:
 
Jag gick alltså från den här röriga i slutet av 2008, till designen jag har nu via en hel del olika mellansteg. Jag har utvecklats en del genom åren, och det är kul att kunna se på sådana här små saker. Som att texterna har blivit lite mer bildberikade, och med kanske mindre text än vad jag verkade ha i början. Inte så mycket "god morgon, god morgon" längre, ju. Tiderna förändras och vi med dem, som Petter sa (det rinner svett från mina kläder när jag vrider om). Och tur är väl det. Annars hade vi fått vara kvar med bilden ovan, till exempel.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0