Fredag med Wille

2016-01-10 18:59:25
Min Dag
I fredags var jag peppare än det ser ut på bilden för jag skulle hänga med Wille som skulle ge mig min födelsedagspresent! Efter att ha pluggat gjorde jag mig iordning. Enda ledtråden jag hade fått om vad som skulle hända var att jag skulle ta med mig badkläder. Så spännande!
 
Vi råkade ta samma buss och stegade vidare till Fröken Olsson för att äta lunch. Hejhej Wille i snöstormen!
 
När lunchen låg i maten och vi hade pratat om norrmän, Schweiz och Lars Lerin promenade vi genom ett snöbelagt Göteborg. Och jag hade fortfarande ingen aning om hur eftermiddagen skulle spenderas.
 
Wille ledde mig till Gothia Towers, och ända tills vi stod i hissen för att åka till nittonde våningen trodde jag att det var en överledande manöver. Men det var det inte. Jag fick alltså hänga med Wille i tre timmar på Gothia Towers spa. Det var himla fantastiskt.
 
Har funderat på hur det skulle vara att bada i utomhuspoolen med utsikt över Korsvägen, vilket jag numera har erfarenhet av. Vi åt torkad mango nästan tills vi skämdes (fast nä, skoja, skulle krävas mer än så), läste dåliga tidningar och hällde iskallt vatten över oss från en hink. Och blev skrämd av en annan spabesökare så jag flög upp från stenen jag låg på. Och kände oss som kampsportare i våra oversize-rockar. Mycket bra sätt att fly tentaplugget på, ändå.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0