Lager på lager

2016-01-04 20:51:38
Min Dag
Nu har det varit kallt ute ett tag. Bara minusgrader men finfint solsken. Så då får en strosa omkring utomhus med flera lager på. Först leggings.
 
Sedan vanliga byxorna på. Den här dressen (plus någon till) har gett mig (och Larven) kommentaren om att jag (vi) jämt går runt i pyjamas. Härligt, tycker jag! Har jag inte pyjamas när jag sover kan jag ju ha det på dagen.
 
Och sedan kappa med tjocka vantarna, mössa och halsduk. Anledningarna till att jag överhuvudtaget gav mig ut idag var för att köpa en surfplatta (min julklapp) som jag tänker från och med nu kommer underlätta mitt pluggande, och gå till en massör för att mjuka upp stelheten i min nacke.
 
Tycker ändå att det är lite härligt att det är kallt. Friskare i luften och en får dricka hur mycket varm choklad och nyponsoppa som helst utan att någon ifrågasätter. Plus det börjar ju bli ljusare och ljusare, är så pepp på att det kommer vara ljus till halv fem när den här månaden är slut, titta bara:
 
Wooow, wooow. Woop, woop. Minst en gång om dagen går jag in på en hemsida som visar soluppgång och -nedgång, bara för att det är så peppande (tror jag har fått det av min far när jag tänker efter).
http://www.sunrise-and-sunset.com/sv/sun/sverige/goeteborg

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad söt du är :D

Svar: Tack ska du ha! :)
ElinHaraldsson

2016-01-04 @ 21:08:25
URL: http://nouw.com/dreamspo

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0