Nyårsdagen

2016-01-01 20:46:00
Min Dag
God fortsättning, allihopa! Hoppas er nyårsafton var fin, bra, alldeles underbar, trevlig eller helt okej. Och att inga av era finaste människor behövde uppsöka sjukhus (känns dock lite dumt att skriva så när jag vet att det finns folk som är/blir inlagda på grund av sjukdom, men vill ju såklart hoppas att en får ha kvar sina finaste, om inte annat, bara ett litet tag till och/eller att de mår bra).
 
Mitt nyårsfirande höll på till klockan fem imorse, då sista gänget gick och jag försvann nästan omelbart bums in i drömmarnas land. Har inte tittat igenom bilderna från igår ännu, men jag tror jag (och de andra festdeltagarna) tog en hel del och att några ändå är okej. Jag har mestadels bara läst bloggar, lyssnat på musik, ätit pizzarester från igår, pratat med mamma i telefon och sett på en tecknad film idag. Tog ett tag innan jag hade sovit tillräckligt många timmar för att orka mig upp. Imorgon ska jag börja plugga det allra sista inför mina tentor och förhoppningsvis vända rätt på dygnet igen. Så om ni inte hör något från mig är det säkert för att jag räknar på jästcellers tillväxthastighet eller läser om restriktionsenzymer.
 
För övrigt påminde Facebook mig idag att jag "jobbat" på KfKb-sektionen i ett år idag. Men idag går jag av denna position och en ny som projektledare för bioteknikdagarna stundar istället. Det blir fint och bra och peppigt och kul!
 
Nu ska jag se på På spåret och äta mangosorbet som också blev över från igår. Har blivit lite peppad att följa På spåret sedan jag såg det med mina föräldrar under julhelgen och tog Milano på kanske 8-poängaren och Falun ganska tidigt också.
Tjingeling.

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0