Pubrunda och överlämning

2016-01-28 17:49:00
Kalas och festligheter Min Dag
Torsdag läsvecka ett var det pubrunda på Chalmers och jag hängde bland annat med de här två; Alex och Bastian (Lenis och Wilse var också med, för övrigt). Vi började ute på Lindholmen.
 
Sedan åkte vi tillbaka till Johanneberg och Kårhuset. Det var fortfarande finfin snö, som ni ser. Och efter att ha hängt på J.A. Pripps en stund gick vi vidare mot Kajsabaren där vi träffade på Nalle och Gürra, till exempel.
 
Jag, Nalle och Gürra började bli hungriga så vi köpte hamburgare på Brooklyn Local istället för att stå i kö till Kasjabaren.
 
Hej Nalle & Gürra! Och ett glatt gäng från Elektro.
 
Mina två vänner lyckades för övrigt beställa in en stor flaska öl av misstag. Det dokumenterades och berättades om gång på gång, givetvis.
 
Efter ett tag kom dessa till slut. Konda, Drever och Svift. Då blev det ju dags för gruppbild, såklart. Glada och pepp!
 
Tantan, Limes och Konda. Hej, hej. Och ett helt gäng bØf:are [båffare] till någonstans i lokalen. Jag fick för övrigt reda på att det var kramens dag så jag kramade alla lite extra mycket. Måste ju passa på.
 
Vid Olgas trappor hade CCC byggt en pulkabacke och bjöd på varm chokladen. Sådan himla dröm, ju! Så här stannade vi ett tag.
 
När de andra till sist var på väg till KfKb-baren kände jag att det var dags att gå hem, så jag vandrade hem under snötyngda träd och på snöbelagd trottoar.
 
Fredagen efter pubrundan hade vi i Styret överlämning nummer två. Vilket innebar att vi åt pizza och drack vin (eller valfri dryck) hemma hos mig. Och hade det allmänt fint, skulle jag säga. Tog dock ingen mer bild än den ovan. Lite skönt att bara få låta kameran vila ibland.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0