Back in the laboratory (and some kittens ♥)

2016-07-14 03:31:02
Igår var det dags att bryta semestern och fortsätta vårt labbande. Men först göra ett stopp på vägen för att återvinna lite plast och så, såklart.
 
Det finns för övigt kattungar på våningen ovanför vårt labb och som bor inne i en slags städskrubb. Dog ju lite. Fick hämta Annie så vi kunde stå tillsammans och bara vara fulla av lycka tillsammans. Alltså kattungar. ♥ ♥ ♥  Dock är kattmamma lite rädd om sina barn, såklart, så vi höll oss lite på avstånd. ((:
 
I labbet modifierade jag matrix (alltså modifierade små kulor så att enzymer sedan kan binda till dessa), vilket innebar en hel del filtrerande och vattenbadande. Vi har (mest tack vare Annie) effektiviserat vårt labbande, så vi kommer få två helger lediga nu innan vi senare drar till Singapore. Himla gött, ändå!
 
Det blev dock en lång första labbdag, så de andra tjejerna stack iväg för att köpa lite mellanmål. Det här är friterade tofubollar som är glutenfria. Smakade lite ägg och var lagom salta.
 
Sedan åkte vi hem och lagade mat fastän vi var trötta. På köksdörren sitter det här stackars ödleskelettet. Finner det komiskt samtidigt som det är tragiskt.
 
Det smällde för övrigt en bomb två mil härifrån där vi bor, så ville bara säga att om ni läser eller hör något om det så mår vi bra och hade inte hört något om det förrän labbtjejerna frågade om vi hade hört om det. Sedan diskuterade Annie terrorism med dem (jag satt i labbet och filtrerade) och det här med att det har skett terrordåd under islams mest heliga månad (Ramadan) vilket ju bara bevisar ännu mer att terrorister inte följer islams lära.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0