Det gör inte ont när vänner jag lämnat, det gör inte ont att få skiten i sig, det gör inte ont så länge du är med mig

2016-07-31 01:42:00
Min Dag Musik
Kvällen innan jag åkte ner till Indonesien och hängde, var jag på Ullevi och sjöng med i "Din tid kommer" och "En vän med en bil" och tänkte att det här blir ett finfint farväl till Sverige. Tog några bilder under den kvällen för snart två månader sedan. Så, varsågoda. Ett skepp kommer lastat med fjärde juni.
 
Lämnade Kode och korna som betade i hagen bredvid mina föräldrars trädgård genom att få skjuts till stan med bil. Mamma och mormor hjälpte mig att städa lägenheten det sista och vi gick omkring och svettades trots öppna fönster.
 
Framåt eftermiddagen tog jag och Wille samma buss in till Trädgårdsföreningen för att sitta vid kanalen. ♥
 
Där hängde bland annat Lina och Willig. Jag drack limoncello och de ciderflaskor jag hade haft kvar i mitt kylskåp; det skulle ju ändå rensas för att lägenheten skulle kunna hyras ut.
 
Vi pratade om sommarplaner, såg en ankfamilj som simmade förbi och gjorde kvällen lite extra fin, gick och handlade veggoburgare på Burger King och bara njöt av att det var precis så nice och härligt som en hade tänkt att det skulle vara när biljetterna bokades i oktober.
 
Hej Wille och Felicia! ☺ Det blev dags att packa ihop och svepa sista ölburken. Jag fick smått panik över att det stod att en inte fick ha med sig kamera in. Löste det med att linda in kameran i en kofta och inte ta kort på själva konserten. Puh!
 
Men tog kort på mig och Anton som stod och dansade själva (fast med resten av publikhavet) eftersom vi hade lyckats tappa bort de andra vi hängde med. Peppade!
 
Och tog kort på det fina publikhavet. Var som att ha en svärm av fina eldflugor runt omkring sig. Helt enkelt magiskt att stå där i mitten och titta sig omkring och knappt tro sina ögon att det kunde vara såhär fint. När sista konfettikanon smällt av och Håkan tackade alla för att de hade kommit hit för att lyssna och dansa, åkte vi in till Chalmers. Jag passade på att krama om alla en sista gång och säga att "om sju timmar sitter jag på Landvetter tillsammans med Annie och väntar på vårt flyg".
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0