En annan del av Kuta

2016-07-10 15:45:38
Efter surflektionen hade vi fått lite ny energi, men var hungriga så vi gick och käkade på det mexikanska stället som låg i krokarna. De har också markerat i sin meny vad som är glutenfritt och vegetariskt. Älskar't. Underlättar så sjukt mycket och känns mer som att de har koll då. :)
 
När vi käkat klart gav vi oss först i väg till köpcentrat för att gå på musuem. Men det var tillfälligt stängt på grund av reparation, så vi promenerade vidare till ett annat museum. Det låg dock inte där det skulle ligga enligt kartan, och när vi gick efter en random vakts vägbeskrivningar hittade vi det inte heller. Så vi gav helt enkelt upp.
 
Men vi vandrade på småvägar och kom bort från allt det turistiga. Ibland kändes det som att vi var tillbaka i Yogyakarta (fast med mycket mindre trafik); alla skyltar var på indonesiska och det kändes som att vi kom till delen där lokalbefolkning bor och lever.
 
Gick till och med förbi en kohage. Tyckte dessa småvägar och att få se en annan del av Bali ändå var mer värt än att gå på ett museum. Exempelvis gick vi över en jättefin bro (var dock svårfångad på bild) men det var ändå fint att det var något lokalbefolkningen hade för de själva (om det nu stämmer, kändes bara så). Och gick länge längs med en å där familjer hängde och bara var eller fiskade.
 
Vi vandrade tillbaka till den mer turistiga delen och till Seaside. Vi tänkte ändå att vi skulle försöka hitta något annat ställe på vägen att äta middag på, men det blev till slut samma restaurang på som vi varit på flera gånger. Men det är så nice att det finns fler glutenfria och vegetariska rätter att välja bland.
 
 
Idag blev det nachos medan ekorrar kastade ned avbitna fruktskal på oss från ett träd ovanför. (De gjorde det dock inte medvetet, utan bara sådant som händer.) Och vi såg solen gå ner bakom molnen.
 
Vi vandrade till sist tillbaka till hostelet och här sitter vi med våra kroppar som har fått jobba idag. Både surfat i två timmar och vandrat minst 20 000 steg (enligt Annies mobil). Det är gött ändå. Ikväll kommer vi somna gott. Klart slut.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis i efterskott

2016-07-10 @ 18:39:09

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0