När vi tog hand om kattungar (part one)

2016-07-20 05:17:16
Vill bara "förvarna" att här kommer ett inlägg med ett flertal bilder på kattungar. 
Igår startade vi vår 24-timmarsreaktion. Vita är kanske den bästa handledaren och högra handen en kan ha. Hon svarar på alla våra frågor om allt här i världen och kommer rusande när något gått galet och bara löser problemet (i samråd med oss, självklart).
 
Emellan provtagningarna tittade vi på youtubeklipp (Annie visade the Try guys syn på k-pop, och labbtjejerna bara nickade att sådär är det), läste bloggar och försökte skriva lite rapport.\
 
Min reaktion började dock läcka efter ett tag, och efter sex timmar fick vi ge upp när den läckt för tredje gången. Men Annies reaktion tuffade på (dock med några få läckage där med).
 
Vi tog en promenad utomhus också bland all växtlighet. Det är ju pangvackert, kan inte komma ifrån det.
 
 När vi skulle ta promenad nummer två för dagen ville vi bara titta till kattungarna på våning tre en snabbis. De var dock utslängda (kanske av någon personal), förutom en ensam liten krabat som vi döpte till Garfield Junior och som vi beslöt att ta hand om och försöka hitta ett hem åt. Vi ringde runt och mailade till olika organisationer, men ingen ville/kunde ta emot dem. Ett instagraminlägg lades dock upp och vi fick kontakt med en person som skulle kunna tänka sig att ta hand om dem,men först nästa vecka.
 
När Junior vant sig vid oss och somnati Annies knä hörde vi fler jamanden, och det visade sig att två av kattungarna sprang omkring på våning ett. Vi tog upp dem till oss och Ninta gav dem en låda, vilket kunde ha varit det bästa som hänt dem (gick ju både att bita och klösa på, samt gömma sig innuti).
 
Vi gav dem lite mat och vatten. Tror de måste ha varit väldigt hungriga, för de åt och åt och åt. Vill för övrigt tillägga att deras kattmamma inte har synts till på några dagar, och vi hoppas fortfarande på att hon ska komma tillbaka.
 
Mat i magen, en säker låda; då kan en sova gött. En av Vitas vänner kom sedan och berättade att vi skulle kunna flytta ut katterna till moskén tillsammans med lådan, mat och vatten. Så där bor de nu. Vi har för övrigt döpt de andra till Selma och Pelle Svanslös. (Plus vill bara nämna att vår räddare Vita kom med mat till oss efter att de själva varit på restaurang, men vi bestämt oss för att vara kvar med kattungarna.)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0