Sommarlov och snart far vi!!!

2016-06-03 08:34:00
Resor Skolan
I onsdags fick jag och den del av klassen som läst organisk och oorganisk kemi-kursen till slut sommarlov! Så himla härligt. Vi firade med bubbel  och jordgubbar i solen.
 
Här är Isabel, Tuva och Annie. :)
 
Amanda, Michelle, Lisa, Amanda, Mys vän, My, och Josefine var också med och firade.
 
Janen, Eddie, och Gürra också. Plus Brumm, Glass och Anton i bkagrunden. :) Nu har vi gått tre år tillsammans och efter sommaren börjar alla olika masterprogram eller tar studieuppehåll. De här tre åren gick fort men jag har haft himla, himla kul och det är mycket tack vare personerna på bilderna. Ungefär (minst) två år till, sedan är vi färdiga civilingenjörer inom bioteknik! Woho.
 
Efter att ha skålat ytterligare några gånger för att det är så himla gött med sommarlov, gick jag hem och fick hjälp av mamma att städa lägenheten. Ännu lite senare gick jag hem till Nalle och exempelvis åt chokladpudding med glass.
 
Hängde med de här knasbollarna. Dash, Nalle och Bagge. Vill ju passa på att säga hej då och så (se längre ner). <3
 
Det är för övrigt så himla vackert överallt. Kolla bara på Chalmers biblioteket där murgrönan håller på att ta över en vägg. Pang! Lite som en dröm.
 
Men jag håller mig mest inomhus (eller springer på möten) i lägenheten och packar och städar. Mycket, mycket snart åker nämligen jag och Annie till andra sidan jordklotet! Vi ska hänga i Indonesien hela sommaren där vi väl främst ska vara i labbet och syntetisera lite, men även såklart passa på att resa runt. Kom på att jag helt glömt av att nämna detta. Jag (vi) är i vart fall så himla pepp och det är fortfarande lite ofattbart. Att snart åker vi!!!
 
Ska bara fira min syster som tar studenten och se Håkan på Ullevi. Men sedan. Då far viiii!!! Kommer givetvis försöka uppdatera här så ofta jag hinner och kan. Så kika gärna in emellanåt, och/eller njut av sommaren. (((:
 
 

Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

Härligt :D

Svar: Superfantastiskt! ((:
ElinHaraldsson

2016-06-03 @ 08:39:36
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0