Slam your body down and wind it all around

2016-03-04 07:05:45
Kalas och festligheter

Ett stort knippe selfies/groupies kommer här. Min bioteknik-klass har nu passerat över halva tiden här på Chalmers. Vi har alltså mindre än halva tiden kvar till examen och efter sommaren stundar Masterprogrammet för den stora majoriteten. Så detta firade vi helt enkelt med en halvtidsfest med 90-tals-tema (så bra!). Vill på förhand be om ursäkt för en hel del pixliga bilder, men det var inte superbra ljus i lokalen. Nu tar vi oss en kik!

Jag satte upp höga tofsar, tog på blå ögonskugga och såg till att alltid två slingor hängde på vardera sida om ansiktet. Plus knöt en rutig skjorta runt höfterna.
 
Sedan begav jag mig till Chalmers och hjälpte till att laga mat. Några andra dukade såhär fint. Så bra och fint med loppor som bordsplacering!
 
Framåt halv sju hade i stort sett alla kommit. Här är den stora lejonparten av min klass, alltså. Så många chokers och öppna skjortor ovanpå t-shirten i en och samma lokal. Samt ett och ett annat par jazzbyxor och en hel drös magtröjor. Awawaw.
 
Här är Anton och Olle som hade fixat fördrinken och Brumm som fick vara med på ett hörn. Hej!
 
Och här är Mäds, Sümeyya och jag. Hallå!
 
Men låt oss återigen spana in dekorationerna. Pyntgruppen hade verkligen lyckats få till 90-talskänslan. Dessutom hade vi en liten diskoboll som snurrade och snurade, och lavalampor.
 
Jag och Gürra var coola. Gürra var för övrigt Fresh Prince in Bel Air för er som inte ser det uppenbara.
 
Sedan var vi glada pga vi tyckte förra kortet blev utomordentligt dåligt.
 
När fördrinken nästan var uppdrucken sa underhållningsgruppen att det var dags för lekar. Tjoho! Ellen hamnade i mitt knä så jag passade på att ta en groupie med de andra tjejerna omkring.
 
Fler än vi hade det mysigt. Här är Olle, Annie, Gürra, Anton, Moltas och My till exempel.
Det här var en lek där alla hade varsin siffra (mellan ett och fem), och lekledaren slog en tärning och blev det ens egna siffra fick en flytta ett steg åt höger (och kanske hamna i någons knä). Slogs en sexa bytte alla som satt i knä på varandra plats, så den längst fram hamnade underst. Till slut lyckades Linnea komma tillbaka till sin plats och vann alltså. Puh.
 
Efter att ha lekt klart blev det dags att sjunga Livet som sig bör på Chalmers, och sedan inta buffébordet. Vi hade lagat italiensk-inspirerat för vi hade hittat någonstans att detta var en stor grej som kommer under 90-talet (och underlättade för oss som slapp göra massor av falukorv i ugn).
 
Medina, Jessica, Mäds, Michelle, Brumm och Isabel var mina bordsgrannar på ena sidan. Efter ett tag började folk byta plats eftersom loppan även sa att en skulle byta plats med en specifik person.
 
Janen hade jag också till bordet. På borden låg även glowsticks som vi ju genast tog på oss. Erik hade även ett knippe egna med sig som delades ut till dem som ville ha någon extra eller två.
 
I bakgrunden spelades såklart 90-tals musik och lite senare hade vi även ett quiz (som mitt lag vann, woop!).
 
Jag råkade lämna min kamera på bordet och kan inte riktigt ta credd för alla bilderna. Till exempel den här på en mycket glad Janen (med hjärtlugg!) som jag inte vet vem som har tagit.
 
Den här vet jag inte heller vem som har tagit. Men det är en suddig på Anton och Martin, plus på mig och Olle där i bakgrunden.
 
Efter ett tag serverade vi även efterrätt. Det var gino med vaniljglass om någon undrar.
 
Vår sista sång blev en med kul rekvisita och sedan fick vi bråttom att börja städa undan borden för KfKb6 ville ta över lokalerna och ha eftersläpp "med oss". Sedan dansade jag och ett dansglatt gäng till Spice Girls och Westlife tills jag och Mäds (och en hel del andra) drog vidare till Gasquen och dansade tills stället stängde.
 
Himla bra fredag och halvtidsfest, ju! Det är ju galet, snart är vi alltså utexaminerade civilingenjörer och ska kunna massa saker. (Eller snart och snart, vi ska ta oss igenom kandidatarbetet och mastern först.) Men så länge jag får ha minst lika kul och hänga med minst lika härliga människor som hittills är jag nöjd. Jag kanske lär mig ett och annat nyttigt på vägen de kvarvarande åren också som gör att det känns okej att "vara klar". För än så länge känner jag mig inte riktigt redo att helt och hållet lämna skolbänken.
 
Och titeln kommer såklart från Spice Girls "Wannabe". Kände att jag bara inte kunde låta bli att ta en textrad från den låten som titel eftersom jag kan ha hört den låten fler gånger under bara denna kväll än under hela min livstid. Nästan så.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0