Mina 10 senaste vill-se-filmer

2017-04-29 14:23:09
Filmer
 
My 10 latest want-to-watch-films
 
 
 
Är just nu mer inne i en läsa-bok-fas för tillfället, men jag har även lagt till en del filmer jag vill se i min vill-se-lista. Tänkte vi kunde ta oss en kik på de 10 senaste jag lagt till.
 
---
 
I am in a read-book-phase right now, but still have add som films to my want-to-watch-list. Thought we could take a look of the 10 latest added.
 
 
Maudie
 
 
 
Om Maudie som jobbar som hushållerska, men målar och övar på sin artistiska sida emellanåt. Tänker att Ethan Hawkes och Sally Hawkins insatser kommer få den här filmen att lyfta ytterligare. Se trailer, ba'!
 
 
Kungens val
 
 
 
Norsk andra världskriget-historia. En får följa Norges kung några få dagar under april 1940 då han måste ta viktiga beslut.
 
 
Get out
 
 
 
Gillar ju inte skräckfilmer egentligen, men eftersom det här är en skräckkomedi tänker jag att det är okej. Har dock blivit varnad för splatter och blod framåt slutet, så tänker nog inte se den själv ...
 
 
Ljus i natten // The other side of hope
 
 
 
Ser inte så mycket finska filmer (av någon anledning som jag inte vet), men tror den här får bli undantaget. Om en pokerspelande handelsman som skaffar bekantskap med flyktingar som nyligen kommit till Finland.
 
 
Dröm vidare
 
 
 
Om att vara fast i ett kriminellt liv samtidigt som en vill börja om. Mirja har kommit ut från fängelset, och lyckas skaffa ett jobb som diskare, vilket hennes gamla vänner hånar henne för.
 
 
I am not your negro
 
 
 
 
Listans första dokumentär. Denna tar upp ämnet om rasism, och medborgarrättsrörelsen i USA. Tar avstamp i James Baldwins minnesbok "Remember this house", som aldrig avslutades.
 
 
Your name
 
 
 
Japansk anime! Denna handlar om två främlingar som har en mystisk länk mellan dem, och de byter ibland kropp med varandra. Har blivit superhyllad.
 
 
 
What happened, Miss Simone?
 
 
 
Listans andra dokumentär! Denna om Nina Simmone, "the high priestess of soul".
 
 
I am Heath Ledger
 
 
 
Vill också se dokumentären om Heath Ledger.
 
 
A ghost story
 
 
 
Sist ut på listan, denna film som en skulle kunna tro är en skräckis utifrån titeln. Men nej. Den är mer åt fantasy- och drama-hållet. Spöket återvänder till sitt hus i förorten för att försöka få kontakt med sin berövade fru.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0