Listan om mitt 2017

2018-01-04 10:37:52
 
A list of questions about my 2017
 
 
 
 
Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?
Åt jordnötter → är ej allergisk mot jordnötter! Är verkligen typ det bästa som har hänt mig i år (så kan ej sluta prata om det tills alla vet) och har numer jordnötssmör på ALLT (gröten, glassen, mackan ...). Gick med i Pepp Göteborg, blev invald till Fullmäktige på Chalmers, och påbörjade mitt examensarbete. Besökte ju även nya ställen, lärde känna nya fina personer, men det är ju senare frågor.
 
 
Vilka länder/ställen besökte du?
Polen (Warszawa), Estland (Tallinn), Danmark (Köpenhamn), Kroatien (Pula, Zadar, & Split). I Sverige hängde jag i Uppsala, Örebro, Laholm, Stockholm, & Göteborg.
 
 
Är det något du saknade 2017 men vill ha 2018?
Förutom mer medmänsklighet i världen, tänker jag 2017 var ett bra år för min del. Men slänger in resor till andra världsdelar, för det är alltid trevligt.
 
 
 
Vilket datum från 2017 komer du alltid att minnas?
Så himla svårt, tror det här året består mer av händelser över flera dagar än specifika datum. Men kanske ett datum i september när jag fick påbörja mitt examensarbete. Samt när metoo-kampanjen startades igång och bara inte gick att stoppa, fantastiskt.
 
 
Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Får även detta år översätta det till min utbildning: nu blev det en massa prat om mitt examensarbete men det passar in även här, alltså att jag påbörjade det och har fått nörda ner mig i Parkinsons sjukdom och laborationstekniker. OCH att jag skrev min sista salstenta i augusti så har inga kurser efter mig längre, ren och redo!
 
 
Och din största framgång privat?
Tycker jag har fått en mer äh-vem-bryr-sig-om-hundra-år-attityd, i den bemärkelsen att jag är mindre ängslig över "pinsamma" saker jag gjort. Tycker att jag även detta året vågat vara mer spontan och inte tänkt att allt måste planeras.
 
 
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Hyra, resor, mat.
 
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2017?
On Hold - The xx, HUMBLE. - Kendrick Lamar, Amors förkastliga pilar - Frida Hyvönen, Some places - Grapell, och Every little bit hurts - Brenda Holloway.
 
 
Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?
Gladare. Mer energi. Mer ork. Mer tid att göra sådant jag tycker är kul. Förutom en hektisk period i slutet av året (med Fullmäktige, Pepp, och exjobb).
 
 
 
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Inte skjutit på saker, en av mina väl utvecklade egenskaper. Sagt ifrån.
 
 
Den maträtt du åt oftast under 2017?
Under sommaren åt jag väldigt mycket quorn eftersom bodde hemma hos far & mor som käkar djur. En hel del peanut butter jelly-mackor (alltså jordnötssmör + sylt). Äter också väldigt mycket risotto överlag.
 
 
Nya maträtter du testade 2017?
Testar några nya i månaden så svårt egentligen att bara säga en. Men gjorde morotsbiffar med halloumi som blev himla bra, och fooled pork som blev mindre bra pga för starkt.
 
 
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2017?
Åt god middag med kantareller, och gick sedan hem till Bagge & Dash för att se på film och äta födelsedagskaka. Hade haft dagsfest på lördagen (se ovan) med ballonger och mat och lekar och kul!
 
 
Högsta önskan just nu (för 2018?)
Att jag har ett jobb och bostad efter att jag tagit examen i juni.
 
 
Finns det något som kunde ha gjort ditt år bättre?
Mindre förkylningar, hehe. Känns som att jag var konstant förkyld från oktober till december.
 
 
 
Vad fick dig att må bra?
Får ju så jäkla mycket energi av att hänga med nya, roliga personer (så mitt nyårsfirande och bioteknikdagarna suited me pretty well). Börja gå i trapporna i fysikhuset istället för att ta hissen oftare (och andra former av motion). Och att få lyckorus av att hänga med mina roliga, skojsiga, härliga, påhittiga vänner. Mammas kramar.
 
 
Vem saknade du?
Wille som återigen inte bor i samma stad som mig (men är stolt över hennes framgångar, ofc). Och mina indonesiska vänner.
 
 
Vad är du mest stolt över?
Att jag är klar med alla kurser på Chalmers och bara har mitt examensarbete kvar. Att jag vågade säga till den där personen vad jag tycker om hen. Alla andra saker jag vågade och gjorde.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

Min mailadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
hittarecept.se
myTaste.se RSS 2.0